Платіжний POS-термінал Poynt Smart Terminal з подвійним екраном на Android

платежный терминал андроидКомпанія Poynt випустила портативний POS (Point-of-Sale) -термінал на Android, з двома екранами. Перший екран призначений для покупця — діагональ 7 1280 х 800, другий для продавця 4,3 800 х 480.

Poynt Smart Terminal
image

Термінал оснащений термо-принтером та зчитувачем пластикових карток та бездротовими інтерфейсами: WiFi, BLE, 4G, NFC, та EMV. Старі PoS-термінали такі як USAT ePort G10 на Linux відходять у минуле. Новий стартап Poynt орієнтується на роботу з Google Wallet та PayPal. Термінал оснащений як на стороні клієнта, так і на стороні оператора сенсорним екраном високої роздільної здатності. На відміну від традиційних PoS-терміналів, надається ширший спектр безконтактних платежів та способів оплати товару чи послуги.

Відкрито передпродажу PoS-терміналу Poynt Smart Terminal за $299. У грудні можна буде замовити комплект засобів розробки (development kit) за $499, який буде відправлено на початку 2015 р. Остаточна роздрібна ціна PoS-терміналу Poynt Smart Terminal становитиме $499.

Іноді продавці що неспроможні визначити які з існуючих платіжних систем ним використовувати, т.к. складно визначити майбутнє кожної з них. Тому Poynt Smart Terminal підтримує всі існуючі поширені системи оплати такі як Google Wallet, Apple Pay з QR кодами та Bitcoin, включаючи роботу з картами з чіпом та магнітною смугою, NFC, QR кодами та beacon. Підтримка всіх цих систем вже реалізована на рівні пристрою та не потрібно жодних окремих ключів для активації.

Діаграма архітектури Poynt Smart Terminal
image

Poynt Smart Terminal підтримує варіант роботи «EMV» (Europay, MasterCard та Visa), означає роботу з кредитними картками Europay, MasterCard та Visa. Visa та MasterCard дозволили постачання EMV PoS-терміналів у кількості 16 мільйонів до жовтня 2015 року. Система використовує EMV, з чіпом NFC для заміни аналога власноручного підпису.

Екран покупця
image

Poynt Smart Terminal працює на форці Android 4.4.4, названому PoyntOS. Використовується чотириядерний процесор, але назва чіпа не повідомляється, як і механізм захисту даних у терміналі.

Екран продавця
image

Бездротові інтерфейси включають WiFi, Bluetooth LE (BLE), та 3G/4G, з GSM антеною. Термінал оснащений Ethernet портом та NFC з антеною, розміщеною на лицьовій панелі. З боку продавця розміщено динамік, мікрофон, термо-принтер та батарею на 8 годин автономної роботи. У PoyntOS інтегровано RESTful API для взаємодії з хмарними системами.

Вбудована архітектура хмари інтегрується з системами безпеки, платежів та комерційними сервісами. PoyntOS SDK підтримує розробку сторонніх програм.

Інтерфейс терміналу
image

Термінал поставляється з трьома базовими програмами.

  • Додаток Terminal app – підключається до вже існуючих платіжних систем продавця для автоматизованого проведення платежів.
  • Програма Register app — дозволяє працювати як усі в одному пристрої при підключенні до каси, і замінює традиційну касу.
  • Аналітичний інструмент Copilot – дозволяє відстежувати платіжні транзакції у режимі он-лайн на мобільних пристроях віддалено.

Poynt повідомила про шести партнерів, які розроблятимуть програмне забезпечення для терміналу: Vend, Kabbage, Swarm, Boomtown, Bigcommerce, та Intuit.

© Джерело habrahabr.ru

Рубрика: Платіжні термінали | Метки: , ,

Комментарии закрыты.