Нова платіжна система від ActivTrades

Популярність інтернет-трейдингу в усьому світі пояснюється просто – унікальна можливість для заробітку. Ризикованого, звичайно, ніхто не сперечається, але для тих, хто обирає шлях трейдерства іншого шляху, і не може бути.

Але це професійні ризики, а, крім них, є ще такі неприємні речі, як переплати через завищені спреди. Частина прибутку втрачається через те, що затримуються котирування, трапляється негативне прослизання, корекція та розвороти ринку та багато іншого.

Але, крім вище перерахованого, існують ще й ризики, так би мовити не «професійного» характеру: комісійні витрати, які йдуть банкам або електронним платіжним системам, — адже ви вводите і виводите кошти на рахунок брокерської фірми саме через їхнє посередництво.

Саме для того, щоб здійснювати балансові операції з мінімальними витратами та надає свої послуги британська компанія ActivTrades.

Інноваційні розробки ActivTrades дозволяють забезпечити трейдерам високий рівень ефективності, оскільки знижуються як торгові ризики, а й фінансові витрати, такі як комісії банкам і електронним системам, тобто. Розробка зводиться до того, що брокер сам оплачує комісію, яку банк неминуче вимагатиме за поповнення рахунку.

Передбачені системи призначені для забезпечення мінімальних виплат відсотків для клієнтів компанії – це популярні Skrill та Neteller для швидкого, безпечного та зручного поповнення депозиту або виведення коштів.

За матеріалами zhitomir.info

Рубрика: е-комерція, Електронні системи, Цікаві факти | Метки: , , ,

Комментарии закрыты.